Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Quaderns #265 — Este número

TPN_Quaderns265_CoverOpen

Quaderns #265

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en English y Català.

Etiquetas: , , ,

2 Respuestas a “Quaderns #265 — Este número”

  1. [...] /// Imatge de capçalera: Modern Ruins, a Topography of Lucre, Julia Schulz-Dornburg. /// Aquest número, Quaderns #265 Casa i contradicció, here. [...]

  2. [...] the party (1933), Para-infrastructures (1971), Vacuum Preserved (1956) + Annual book (2011) and House and Contradiction (1967)—, and their current issue on Architecture and Politics, do embrace a range of significant inputs [...]

Deja un comentario

Etiquetas

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Archivo Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Displaying Architecture doméstica Editorial ensayo eventos exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews Invitado news Noticias números Observatorio Parainfraestructuras politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriores

Quaderns d'arquitectura i urbanisme es la revista del Colegio de Arquitectos de Cataluña