Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

(Català) Presentació del llibre ‘Josep M. Jujol. L’Església Primera de Vistabella.’

Jujol 10_WEB

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català.

Etiquetas: ,

3 Respuestas a “(Català) Presentació del llibre ‘Josep M. Jujol. L’Església Primera de Vistabella.’”

  1. Teresa Massagué Solé dice:

    Molt interessada en la vostra publicació sobre l’esglèsia de Vistabella
    de Jujol.Com adquirir i on.
    Agrairia informació.Gràcies.

  2. [...] Arquitecto por la ETSAB y Dr. Arquitecto por la ESARQ UIC, presentó el pasado febrero el libro “JOSEP M. JUJOL. L’ESGLÉSIA PRIMERA DE VISTABELLA”, del que es editor, y en el que participaron diferentes profesores de la UIC. El profesor de [...]

Deja un comentario

Etiquetas

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Archivo Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Displaying Architecture doméstica Editorial ensayo eventos exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews Invitado news Noticias números Observatorio Parainfraestructuras politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriores

Quaderns d'arquitectura i urbanisme es la revista del Colegio de Arquitectos de Cataluña