Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

(Català) Presentació del llibre ‘Josep M. Jujol. L’Església Primera de Vistabella.’

Jujol 10_WEB

Sorry, this entry is only available in Català.

Tags: ,

3 Responses to “(Català) Presentació del llibre ‘Josep M. Jujol. L’Església Primera de Vistabella.’”

  1. Teresa Massagué Solé says:

    Molt interessada en la vostra publicació sobre l’esglèsia de Vistabella
    de Jujol.Com adquirir i on.
    Agrairia informació.Gràcies.

  2. [...] Arquitecto por la ETSAB y Dr. Arquitecto por la ESARQ UIC, presentó el pasado febrero el libro “JOSEP M. JUJOL. L’ESGLÉSIA PRIMERA DE VISTABELLA”, del que es editor, y en el que participaron diferentes profesores de la UIC. El profesor de [...]

Leave a Reply

Tags

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archive Archivo Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Displaying Architecture doméstica Editorial essay events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews Guest House and Contradiction housing infrastructure Interviews issues news Noticias Observatory Parainfrastructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Previous issues

Quaderns d'arquitectura i urbanisme is the journal of the Association of Architects of Catalonia