Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

(Català) Casa i contradicció. Editorial

ml_ruinasmodernas_06

Quaderns #265

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en English y Català.

Etiquetas: , , ,

Una Respuesta a “(Català) Casa i contradicció. Editorial”

  1. Pere dice:

    Ara resulta que el text de Venturi és poca cosa (s’ha de tenir valor…), que ens hem de fer tots de la PAH, votants de la CUP i fer servir el terme “liberal” (si pot ser, “neoliberalisme salvatge”) cada dos per tres per tal de dir-li a la gent que el tamany de les habitacions del seu “espai domèstic” (és a dir, en termes mundans, el seu pis) forma part d’un pla maquiàvelic de l’arquitectura de “dretes” i dels responsables de màrqueting d’Ikea. I que tot això es reflectirà al carrer de davant de casa seva.
    Fantàstic.

Deja un comentario

Etiquetas

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Archivo Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Displaying Architecture doméstica Editorial ensayo eventos exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews Invitado news Noticias números Observatorio Parainfraestructuras politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriores

Quaderns d'arquitectura i urbanisme es la revista del Colegio de Arquitectos de Cataluña