Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Quaderns Sessions: OFFICE Kersten Geers / David Van Severen

Q_OfficePoster

Al voltant de cada número de Quaderns es proponen activitats, conferències o debats vinculats amb la temàtica presentada. El primer esdeveniment es durà a terme a la Sala d’Actes del COAC el dimarts 26 d’abril i tindrà el patrocini de la ESARQ (Universitat Internacional de Catalunya). Més informació: quaderns.coac.net

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya