Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Quaderns #83 Los espacios libres en Barcelona (1971)

41485

Quaderns #262
codi: 26207

Quaderns #83 (1971)

Los espacios libres en Barcelona

“Albergue para congresistas, ICSID, Fernando Bendito, Carlos Ferrater, José Prada, arquitectos” (Instant City)

pp. 85-88

Fotografia: J.M.Puim

En aquest número volem abordar el tema de les infraestructures en un moment en que hi ha hagut una disfunció entre la velocitat de producció de l’arquitectura i l’ús que se’n fa. Volíem recuperar arquitectures capaces de resoldre aquesta disfunció, tal com passa a la Instant City de l’any 1971.

 

Etiquetes: , , ,

Una resposta a “Quaderns #83 Los espacios libres en Barcelona (1971)”

  1. [...] (Los espacios libres en Barcelona) [...]

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya