Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

François Roche + R&Sie(n): ‘Qui té autoritat per arrasar el zoo?’

iii_grandrocher1

Quaderns #263
codi: 26316

El zoo de Vincennes és una combinació d’enginyeria Eiffel, innovació de formigó Hennebique i il·lusió naturalista del segle XIX.

http://www.new-territories.com/ZOO/  inclou textos, vistes actuals, mapes, història i referències a l’evolució del formigó des del coneixement de les tècniques artesanals –a partir de la idea de singularitat de Walter Benjamin i John Ruskin- fins al present.

Crèdits: François Roche + R&Sie(n)

http://www.new-territories.com/

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya