Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Quaderns (Anuari-Observatori 2010-2011)

QUADERNS ANUARIS-Any 1969 Núm 73 Anuario 1969 - 101 HIGUERAS MIRÓ

Quaderns #264

Estem treballant en el proper número de Quaderns (Anuari-Observatori 2010-2011), amb ganes de recuperar l’esperit dels anuaris de 1960 i 1970 que tant ens agraden, i dels que anirem revisitant material.

Comencem per aquest projecte, publicat encara en construcció, de F.Higueras i A. Miró.

 

També pots consultar-ho en pdf a: Cuadernos de Arquitectura n.73, 1969, p. 101

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya