Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

J. Mª Bosch Aymerich ‘Habitatge Unifamiliar’

Bosch Aymerich 1970 Núm 78-1 Anuario 1970 I

Quaderns #264

BRASIL CATALUNYA. 1970

La construcció respon a les determinants imposades pel terreny, d’extraordinari pendent, i pel paisatge típic de la Costa Brava. Amb aquests condicionants s’ha volgut realitzar quelcom orgànicament racional i alhora caracteritzat en el seu aspecte formal.
Amb l’objectiu de deixar el major espai natural possible per a la seva utilització com a naturalesa espontània i com a jardí, s’ha reduït al mínim l’àrea de suport de la construcció, fent una osca a la mateix pendent, quedant la seva configuració virtualment intacta.

Originalment publicat en: ”Anuari de Quaderns 1970-1 p.41

També pots consultar-ho en pdf a: Quaderns 1970-1

 

Etiquetes: , , ,

Una resposta a “J. Mª Bosch Aymerich ‘Habitatge Unifamiliar’”

  1. Joan Salichs escrigué:

    Cada dia passo per devant d’aquesta maravella projectada per Bosch Aymerich a Martossa. No hi ha res igual. fantastic!

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya