Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Hans Hollein: Pavelló Austríac, 14ª Triennal de Milà, 1968

HansHollein-austriennale

Hans Hollein. Exposició al Pavelló Austríac, 14 ª Triennal de Milà 1968 | 14 Triennal de Milà, Exposició Internacional d’Arquitectura moderna i Arts decoratives i industrials modernes.

Més informació: Austriennale

Treballant i investigant sobre el tema “mostrar arquitectura”, estem revisitant alguns projectes de l’època avant-garde per ajudar-nos a entendre com les exposicions poden ser una eina apropiada per comunicar i teoritzar al voltant de l’arquitectura.

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya