Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Julia Schulz-Dornburg: Ruïnes modernes. Una topografia de lucre

ruinas-modernas

Julia Schulz-Dornburg acaba de publicar el seu llibre “Ruinas modernas. Una topografía de lucro”, un inventari fotogràfic de la construcció especulativa abandonada a Espanya. Amb textos de Rafael Argullol, Pedro Azara, Oriol Nel·lo i Jordi Puntí

/// El text de Rafael Argullol es pot llegir a través de El Pais
/// Julia Schulz-Dornburg: Ruïnes modernes, una topografia de lucre. Article publicat a Quaderns #262 Parainfraestructures

Ruïnes modernes. Una topografia de lucre
juliaschulzdornburg.com
ISBN 978-84-96645-14-1
Editorial Àmbit Servicios Editoriales, SA, Barcelona

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya