Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Quaderns – Entrevistes de Guerrilla #2 | Sam Jacob

SamJacob

Quaderns – Guerrilla interviews #2 | Sam Jacob from Quaderns on

Sam Jacob és cofundador deFAT [Fashion Architecture Taste], un estudi d’arquitectura reconegut internacionalment per la qualitat en els seus projectes de diversos usos i escales. Sam també escriu en el blog Strange Harvest.

Quaderns va estar en la 13ª Biennal d’arquitectura de Venècia i ha preguntat a diversos participants quin ha estat la seva resposta a la noció de Common Ground proposada pel comissari d’aquesta edició, David Chipperfield.

Respostes diverses per a una idea amb límits difusos, on el comú, més enllà d’un retorn al convencional, sembla definir-se una vegada més per la diferència d’actituds i aproximacions enfront dels estrats pràctics i teòrics de l’arquitectura.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya