Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

In Memoriam: Ada Louise Huxtable

alh

“Tota època copia i enganxa la història per satisfer els seus propis propòsits: l’art sempre persegueix un interès determinat… Cap “reconstrucció històrica” és mai realment fidel a l’original; tampoc tenim ni el desig ni la convicció d’adoptar el gust d’una altra època. Mantenim el que ens agrada i rebutgem el que no.”

—Ada Louise Huxtable, ”The Joy of Architecture”. New York Times, February 5, 1978

Etiquetes:

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya