Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Cooperatives d’habitatges a l’Uruguai, més de 50 anys construint històries

image001

A l’espai Arquitectura dels dilluns de Cultura parlarem de “Cooperatives d’habitatges a l’Uruguai, més de 50 anys construint històries”, amb les arquitetes Daniela Fernández i María Agustina Sánchez, dues professionals amb una destacada experiència en aquest àmbit de treball.

Uruguai és un referent en el món del cooperativisme i la xerrada servirà per conéixer de més a prop la seva aplicació a l’habitatge. Posteriorment obrirem un col•loqui amb una fila zero que estarà integrada, entre d’altres, per Emili Donato, i membres del Sindicat d’Arquitectes, Sostre Cívic i el col•lectiu LaCol.

>> Dilluns 14 de Gener a les 19.00h al COAC.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya