Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Conferència – Marco Ferrari i Elisa Pasqual

IDB_mid_res_Page_04

Communication in Contemporary Architecture and Design” és la ponència que impartiran conjuntament Marco Ferrari, arquitecte i director creatiu de Domus, i Elisa Pasqual, dissenyadora visual, sobre el projecte gràfic i editorial que han realitzat per a aquesta revista, tant en l’edició a paper com per a iPad.

Marco Ferrari i Elisa Pasqual comenten el projecte gràfi c i editorial que han realitzat per a la revista Domus, tant per a l’edició en paper com per a iPad, abordant les qüestions relacionades entre els dos móns. Tots dos relaten el potencial d’una revista impresa a la comunicació dels projectes de disseny, així com la rellevància del dibuix en relació amb la tipografi a, les imatges i el disseny de la informació.

D’altra banda, també presentaran el projecte que van dur a terme per Adhocracy i la Istanbul Design Biennial per a la que van realitzar la identitat visual de l’esdeveniment principal relacionat amb les pràctiques de codi obert i la interlocutòria disseny.

Marco Ferrari és arquitecte i director creatiu de la revista Domus. Ferrari combina la seva tasca professional amb la docent com a professor de “Mètodes de representació” a l’Istituto Superiore per le Industrie Artistiche (ISIA), d’Urbino.

Elisa Pascual és dissenyadora visual i professora assistent a la IUAV, Facultat de Comunicació Visual de Venècia. Junts van fundar el 2012 Folder, una agència per a la investigació visual, encarregada de la direcció d’art de la primera edició de l’Istanbul Design Biennial.

Conferència en anglès, oberta a tots els públics, impartida dins del marc del Màster en Disseny i Arquitectura d’ELISAVA, amb la col·laboració del Màster en Disseny, Art i Espai Públic.

Data: 31.01.2013
Hora: 17h
Lloc: ELISAVA (La Rambla 30-32). Sala Aleix Carrió (1a planta)

Es necessari confirmar assistència a través de: Elisava

Etiquetes:

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya