Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

InEXPERIÈNCIA | Arquitectura jove a Euskadi i Catalunya

20101222-nau-ivanow4

‘ATARI Cultura Arquitectónica’ i l’AJAC Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya organitzem conjuntament la primera Inexperiència del 2013, trobada en la que l’arquitectura jove basca I catalana compartiran experiències.

Per part d’ATARI comptarem amb la presència de:
- ABARarquitectos
- Mugica y de Goyarzu
- Isuuru

I des de l’AJAC podrem comptar amb alguns dels premiats de l’última edició dels premis AJAC VIII:
- Calderón-Folch-Sarsanedas
- Santacana-Viotto
- Adrià Carbonell

InEXPERIÈNCIA que tindrà lloc aquest dijous 24 a les 19:00h a la Sala d’Actes del COAC.

Més info a www.coac.net/ajac/

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya