Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

La professió avui: pràctica, teoria i difusió

Ed_Ruscha

El cicle de xerrades “La professió avui” es una proposta de Ricardo Devesa [Quaderns 261], arquitecte, editor i professor a l’Etsab. Aquest cicle, de freqüència mensual, constarà de quatre sessions, que començaran amb una exposició del convidat per continuar amb un debat entre els membres de la fila cero.

Segons Devesa,

“L’arquitectura és un fet pràctic assentat sobre unes bases teòriques, siguen aquestes desenvolupades de manera conscient o no, abans o després del projecte. Per tant, pensar la professió avui, a més de fer-ho des d’una actualització pericial, també s’ha de fer des dels seus plantejaments teòrics. A més, indiscutiblement i ara més que mai, avui dia l’arquitectura es difon i debat en els nous mitjans de comunicació. Per tal cosa, serà imprescindible entendre i saber com difondre-la en els llocs més adients i de les maneres més convenients per transmetre el missatge desitjat.”

La primera xerrada, titolada “Què aporta la pràctica a la teoria? I la teoria a la pràctica?” comptarà amb la presència d’Emilio Tuñón, Jordi Badia, Carme Ribas i Lluís Domènech, i es celebrarà el proper 10 de gener a les 19:30h a l’Ateneu.

/// Programa complet del cicle.
/// Imatge: Ed Ruscha, Mason Williams & Patrick Blackwell. Royal Road Test.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya