Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Abans del diluvi

planol-d-una-casa-adquisicio-sense-datar-ca-2000-ac-ceramica-11-4-x-12-2-x-2-6-cm-vorderasiatisches-museum-staatliche

Demà diumenge 24 de febrer acaba l’exposició “Abans del diluvi. Mesopotàmia 3500-2100 aC”. El seu comissari, Pedro Azara, ens la comenta en aquesta entrevista. Si encara no l’heu vist afanyeu-vos, no us la perdeu! (CaixaForum. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)

Quaderns – Expos #1 – Antes del diluvio- Abans del diluvi | Pedro Azara from Quaderns on Vimeo.

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya