Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

“Davant les crisis: Arquitectura com a resposta a necessitats de primer ordre”

esarq

El dilluns 4 de febrer a les 19 h, i en el marc del Master of International Cooperation Sustainable Emergency Architecture de l’ESARQ-UIC a Barcelona, l’espai dels Dilluns de Cultura acull a plaça Nova la conferència “Davant les crisis: Arquitectura com a resposta a necessitats de primer ordre”, a càrrec de Veronica Sánchez, arquitecta i que desenvolupa la seva professió en l’àmbit de la cooperació internacional, la docència i la investigació. La sessió arrenca de la premisa que en època de crisi la formació en Arquitectura, creativa i basada en la capacitat de treball i en la seva capacitat de millorar la vida de les persones, demanda i permet una redefinició necessària.

Més info: Facebook

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya