Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Foros ESARQ: Arturo Franco

FrancoBN

Conferència «Estados de Ánimo» a càrrec de l’arquitecte Arturo Franco en el marc del cicle de conferències «Foros Esarq 2013: Atmospheres. The sense of things» de l’ESARQ. Arturo Franco, arquitecte i professor, tractarà durant la conferència sobre alguns dels projectes que ha portat a terme en els últims anys. Entre els exemples dels quals parlarà, hi haurà les tres intervencions fetes a l’antic escorxador de Madrid des de 2006 fins a 2012.

Títol: “Estats d’ànims”
Data: Dimarts, 5 de març de 2013
Hora: 19.00 h
Lloc: (ESARQ-UIC) Aula Magna -C/ Immaculada, 22, 08017 Barcelona

Etiquetes:

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya