Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

LAGULA ens explica la casa BTX

QUADERNS -LAGULA - CASA BTX (2)

Reprenem la nostra activitat a l’Observatori i inaugurem la secció “Projectes Narrats”, on els autors tenen un espai per a explicar el projecte mitjançant un podcast.

En aquest cas, l’equip d’arquitectes LAGULA ens explica la casa BTX. Els arquitectes han optat per donar veu als propis clients/habitants de la vivenda.

Habitatge unifamiliar aïllat amb gelosia i coberta a una aigua, que s’adapta a la topografia generant un perímetre zigzaguejant. Es construeix mitjançant pantalles i llosa de formigó gelosia d’obra vista. Fusteria d’alumini, paviments de resines i acabat de ceràmica esmaltada. Acabat exterior en monocapa i fusta.

Etiquetes: ,

Una resposta a “LAGULA ens explica la casa BTX”

  1. Llocs web | DDDARQ escrigué:

    [...] metus ut, pellentesque faucibus metus. Vestibulum cursus sem felis, sed posuere ligula condimentum Projectes narrats. Maecenas blandit semper viverra. Suspendisse dapibus arcu eu cursus facilisis. Ut mollis tempus [...]

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya