Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Infància i Espai Públic

portada

JORNADA INTERNACIONAL INFÀNCIA I ESPAI PÚBLIC: un diàleg entre art, educació i espai urbà

6 i 7 de juliol de 2013, CosmoCaixa Barcelona

“Infància i Espai Públic” proposa una sèrie de mirades i experiències sobre escenaris concrets de la infància a la ciutat.

Una trobada de la pràctica urbanística, l’experiència educativa i les pràctiques artístiques com a eixos vertebradors. Una oportunitat per establir nous vincles professionals entre diferents àmbits, repensar la nostra pràctica en relació a la infància. Buscar i trobar nous formats i fórmules de col · laboració i de Producció de continguts.

Un fòrum de diàleg entre professionals d’Alemanya, França, Dinamarca, Àustria, Bèlgica, Itàlia, Espanya, Catalunya i el Brasil.

Unes jornades que s’articulen des de la recepció de continguts i des de la dinamització del coneixement en taules rodones i tallers. Tallers que ens conviden una porció circular espais de Barcelona, d’exercir una mirada etnogràfica i lúdica sobre l’entorn, de participar en una intervenció a l’espai urbà de Ciutat Vella.

Organizen: Associació de Mestres Rosa Sensat i Urbanitas Berlin-Barcelona

Inscripcions obertas a www.rosasensat.org

TARIFA
60 euros (incluye dieta del día 6)
40 euros ESTUDIANTES (incluye desayuno del día 6)

/// A facebook: https://www.facebook.com/events/538006039571175/
/// Per més informació: info@urbanitas.eu

Infància i Espai Públic by Quaderns

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya