Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Edifici de vivendes per a una cooperativa, Mataró. Manel Brullet

1

“L’encàrrec del projecte per part de la cooperativa de vivendes Unió de Cooperadors de Mataró, es fa a partir d’un concurs privat de projectes. La racionalització econòmica i projectual fa que es dissenyin vivendes de gran profunditat [14 metres] i molt ordenades, deixant l’expressió de la irregularitat del solar en la vivenda singular de la cantonada.”

Edifici de vivendes per a una cooperativa. by Quaderns

/// Publicat a Quaderns d’arquitectura i urbanisme, 1983: Núm.: 156 Arquitectura espanyola : els anys 80

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya