Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Premis FAD 2014 i Premis FAD Internacionals

fad

ARQUINFAD convoca els PREMIS FAD 2014. L’àmbit dels premis és la península Ibèrica i les illes. Poden optar-hi les obres acabades entre l’u de gener i el trenta-u de desembre de 2013.

El període per la proposta de obres i presentació de materials finalitzarà a les 12 h del divendres dia 7 de febrer de 2014. Les categories són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres i Pensament i Crítica.

Arquinfad convoca per primera vegada els Premis FAD Internacionals. En els 56 anys d’història dels Premis FAD els canvis en la societat han estat notables i l’organització dels Premis s’ha anat adaptant a ells. Des de fa un temps, l’arquitectura de qualitat produïda a Espanya i Portugal s’ha obert pas a la resta del món, de manera que avui, afortunadament, són molts els arquitectes amb despatx aquí que construeixen en altres països.

/// El jurat dels Premis FAD 2014 està integrat per:
President: Ramon Sanabria
Vocals: Ángela García de Paredes, Marcos Catalán, Francesc Belart, Ricardo Bak Gordon i Esther Brosa

/// El jurado dels Premis FAD INTERNACIONALS 2014 està integrat per:
Stephen Bates, Jordi Farrando Y Emilio Tuñón.

/// El jurat de Pensament i Crítica està format per :
Antonio Pizza, Juan Calatrava, Moisés Puente

Más información aquí.

Premis FAD 2014 Catala by Quaderns

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya