Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Quaderns #203 Dilatacions

Quaderns_Arxiu203_p74Bernado

Quaderns #261
codi: 26104

Quaderns #203
Dilatacions
Manuel Gausa, et. al. (eds)
1993

“Edifici d’habitatges a Ciutat Vella — Josep LLinàs”
pp. 70-74

Fotografia: Jordi Bernadó
p. 74

Recuperamos en este primer número una fotografía tomada por Jordi Bernadó recogida en la revista Quaderns 203, pág. 74. La cámara se detiene un instante sobre un espacio urbano en transformación, durante la construcción del edificio de viviendas de la calle del Carme, núm. 55, obra de Josep Llinàs i Carmona. La imagen fue publicada el año 1993.

PDF: Quaderns #203 “Edifici d’habitatges a Ciutat Vella — Josep LLinàs”

Etiquetes: ,

5 respostes a “Quaderns #203 Dilatacions”

 1. david escrigué:

  magnifico rescate!
  un refrente para la ctuacion en ciutat vella, podemos ver esta reelaboracion tipologica en santa caterina (lluis bravo-contemponi, miralles y en los de aranyo-ensenyat-tarrida)

 2. Saludos. Me ha encantado este articulo. Mucha suerte

 3. rock escrigué:

  bona triada per començar aquesta secció, ja que aquest projecte era molt bó i va començar la renovació de la reinterpretació del bloc d’habitatges tipus barceloní, i també es va esdevenir una referència arquitectònica de contextualisme i sensibilitat.
  vigileu amb la lletra! ciutat
  +
  Ciutat Vella com a nom de barri no es tradueix; és un nom.
  la ciutat vella es pot traduir a ‘old city’ (ang) o ‘ciudad vella’ (cast)
  +
  us hi afegeixo que m’ha agradat el text per ser breu i succint. ben fet

 4. Xavier Rubio escrigué:

  Es un artículo pretencioso, como toda la revista. Totalmente prescindible. Una pena.

 5. mario escrigué:

  Bueno Xavier, no vemos la pretensión en recuperar un proyecto y un artículo original que nos parecen relevantes de un número anterior de Quaderns, pero cualquier crítica es bienvenida, incluso las poco constructivas.

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya