Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Jorge Otero-Pailos: ‘Restauració Revisitada’

1

Quaderns #263
codi: 26310

La preservació ha tornat al centre de la teoria i la pràctica arquitectònica després de llanguir al marges durant més de mig segle. Tan sols una dècada enrere, hagués estat impossible pensar que les fites en aquest camp serien assentades per projectes com la restauració del Neues Museum a Berlin de David Chipperfield i Julian Harrap, el subtil morphing del Lincoln Center i la High Line a Nova York, de Diller Scofidio + Renfro, la preservació forense de l’Hermitage a Sant Petersburg o l’adaptació del Park Avenue Armory a Nova York de *Herzog & de Meuron.

L’article complet [en anglès] pot llegir-se en The Architectural Record

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya