Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

F. Ayguavives G. i X. Gomá Presas ‘La taronja mecànica’

QUADERNS ANUARIS_Núm 103 Anuario 1974-I p31-La naranja mecánica

Quaderns #264

Es tractava de construir un quiosc per vendre taronges al costat de la carretera, als voltants de la Jonquera. Havia de ser ràpidament visible, comprensible i apetitós. S’ha tractat que aquest “Edifici-Anunci-Stop” produeixi l’efecte d’una immensa taronja-mare ancorada a la cuneta, alimentant i engendrant perpètuament productes cítrics a través d’un complicat cordó umbilical per passar-los després a una rara incubadora mecànica, on són aniquilats els fills tarats i degudament enfortits aquells que s’han fet mereixedors de viure, és a dir, de passar al porxo mecànic de venda, on el conspicu turista, sense adonar-se que ha estat caçat per l’oràngic ham, espera per a devorar-los com a últim microrgasme d’unes “Vacances a Espanya”.

Originalment publicat en: ”Anuari de Quaderns 1974-1 nº103 p.31

També pots consultar-ho en pdf a: Quaderns 1974-1 nº103

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya