Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Campana-Campanae de Lluís Clotet i Studio PER

QUADERNS ANUARIS_Núm_103_AnuarioLOW

Quaderns #264

De Federico Corretja i Alfonso Milá els arquitectes de Studio PER comenten haver après la preocupació pels problemes higiènics en les cuines, concretament els derivats de la condensació de bafs en parets, objectes i persones […] per això la proposta es va basar a dissenyar una campana que es conformés com un objecte independent, no lligada a cap sèrie d’armaris i o mobles de cuina, ubicable en cuines amb ventilació directa o forçada i fos com anés la seva distribució en planta.

Col·laboradors: Oscar Tusquets, arquitecte, i Anna Bohigas.

També pots consultar-ho en pdf a: QUADERNS ANUARIS Núm 103 Anuario 1974-I

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya