Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Ecumenòpolis: “Sobre ruedas, El sueño del automóvil”

ecu_01

Al 2013 continua l’ECUMENÒPOLIS amb la projecció d’un total d’onze films. El tercer dilluns de cada mes, com s’ha fet fins ara, es passarà una pel•lícula a la sala d’actes de plaça Nova en un cicle que ja s’ha consolidat dins la programació cultural del COAC. De forma excepcional, la primera projecció del cicle es durà a terme el quart dilluns de gener amb el passi del film “Sobre ruedas, El sueño del automóvil” [Oscar Clemente, 2011].

El documental reflexiona sobre els mecanismes socials que han col•locat el cotxe a la privilegiada posició que ocupa a les nostres ciutats, alhora que analitza l’impacte de l’expansió de la cultura del vehicle privat i dóna veu a les propostes sobre una nova cultura de la mobilitat.

Sobre Ruedas: el sueño del automóvil – Keep on Rolling: the dream of the automobile from Oscar Clemente on Vimeo.

La 1a sessió de l’any d’Ecumenòpolis serà en dins l’espai Audiovisual dels dilluns de Cultura del COAC. 28 de gener, 2013.

Més info: La Balanza Producciones

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya