Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Barcelona CONNECTION. IMPORT TICINO

avatarBN

Des de la AAAB ens presenten el projecte BARCELONA CONNECTION que comença amb una doble exposició i catàleg amb incorporació de realitat augmentada. La primera connexió és amb la suïssa italiana i es fragmenta en dos moments [MAIG / OCTUBRE] i en dues ciutats [BARCELONA / MENDRISIO]

Aquesta setmana s’inaugura la primera CONNEXIÓ _IMPORT TICINO que constarà de tres accions:

/// 01_exposició_IMPORT TICINO: 23 de Maig inauguració al COAC a les 19h, amb participació de Bonell, Polloni (BSI), della Torre (ACCADEMIA) i Regusci (AAAB), i una breu xerrada d’ Alberto Caruso (director revista ARCHI) amb la presència confirmada de 15 dels estudis presents a l’exposició.

FLYER INAUGURACIÓN 23

/// 02_jornada docent_ACCADEMIA DI MENDRISIO: 24 de Maig a ROCA GALLERY, a les 16.30h, amb una mostra per part de Roberto Briccola d’un projecte docent a Mendrisio, amb la presència d’ arquitectes locals vinculats a la docència i interessats a intercanviar l’experiència pròpia.

/// 03_trobada_TICINO + BARCELONA: 24 de Maig a la AAAB, de 20h a 24h, on es reuneixen els estudis suïssos convidats, amb els estudis de Barcelona que aniran a Suïssa i tothom que vulgui aprofitar per provocar connexions, al voltant de publicacions, truites de patata, formatges emmenthal i gruyere, moritz i bombay saphire.

Una previsualització del catàleg publicat per dpr-barcelona i que compta amb interaccions de Realitat Augmentada que permet expandir els continguts del mateix, es pot veure aquí:

Etiquetes: ,

Una resposta a “Barcelona CONNECTION. IMPORT TICINO”

  1. [...] s’establia amb el cantó Suís de Ticino, sota el lema Arquitectura i Territori, i constava de tres accions. En primer lloc l’exposició al COAC d’una selecció que els comissionats van fer de 20 [...]

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya