Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Barcelona CONNECTION. IMPORT TICINO

avatarBN

Sorry, this entry is only available in Català.

Tags: ,

One Response to “Barcelona CONNECTION. IMPORT TICINO”

  1. [...] s’establia amb el cantó Suís de Ticino, sota el lema Arquitectura i Territori, i constava de tres accions. En primer lloc l’exposició al COAC d’una selecció que els comissionats van fer de 20 [...]

Leave a Reply

Tags

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archive Archivo Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Displaying Architecture doméstica Editorial essay events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews Guest House and Contradiction housing infrastructure Interviews issues news Noticias Observatory Parainfrastructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Previous issues

Quaderns d'arquitectura i urbanisme is the journal of the Association of Architects of Catalonia