Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Quaderns – Entrevistes de Guerrilla #3 | Adam Caruso

AdamCaruso

Quaderns – Guerrilla interviews #3 | Adam Caruso from Quaderns on Vimeo.

Adam Caruso va estudiar arquitectura a la Universitat McGill de Mont-real. Va treballar per Florian Beigel i Arup Associates abans de fundar en 1990 el seu propi despatx juntament amb Peter St John.

Ha impartit classes a la Universitat de North London durant el període 1990-2000, i ha estat professor d’arquitectura a la Universitat de Bath des de l’any 2002 fins al 2005. Ha estat Visiting Professor en l’Acadèmia d’Arquitectura de Mendrisio, i en la Graduate School of Design de la Universitat d’Harvard, en la ETH Zurich, i al programa sobre ciutats de la London School of Economics. En 2011 Adam Caruso va ser nomenat professor d’Arquitectura i Construcció de la ETH Zurich.

Quaderns va estar en la 13ª Biennal d’arquitectura de Venècia i ha preguntat a diversos participants quin ha estat la seva resposta a la noció de Common Ground proposada pel comissari d’aquesta edició, David Chipperfield.

Respostes diverses per a una idea amb límits difusos, on el comú, més enllà d’un retorn al convencional, sembla definir-se una vegada més per la diferència d’actituds i aproximacions enfront dels estrats pràctics i teòrics de l’arquitectura.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya