Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Quaderns – Entrevistes de Guerrilla #4 | Jan de Vylder

1

Quaderns – Guerrilla interview #4 | Jan de Vylder from Quaderns on Vimeo.

Jan de Vylder explica la idea de “Common Ground” subjacent a “The Ambition of the territory”, la proposta belga per a la Biennal de Venècia 2012.

“L’ambició del territori “aborda qüestions urbanes que van més enllà dels atributs específics de Flandes, tractant nocions tals com urbanisme de baixa densitat o el futur del desenvolupament urbà a les zones consolidades; conceptes també extrapolables a multituds de situacions urbanes a escala global.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Etiquetes

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archivo Arxiu assaig Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Convidat Displaying Architecture doméstica Editorial events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews House and Contradiction housing infraestructura Interviews news Noticias números Observatori Parainfraestructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Números anteriors

Quaderns d'arquitectura i urbanisme és la revista del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya