Quaderns 2011 – 2016

D'arquitectura i urbanisme

Publicació del Col·legi d'arquitectes de Catalunya

David Sebastian + Gerard Puig: School of Art and Design, Amposta

Dsebastian_gpuig1024x512_01 (1)

Quaderns #261
code: 26120

New teaching facilities and event pavilion for the Amposta School of Art and Design.

4 Responses to “David Sebastian + Gerard Puig: School of Art and Design, Amposta”

  1. Miquel Àngel Martín says:

    He vist el reportatge per tv2 i he cregut necesari fer-vos arribar la meva sintonia personal amb el que heu mostrat i explicat.

    He dedicat bastants anys de trajectòria professional a la col.laboració en projectes d’edificis docents per l’Ajuntament de Barcelona i m’he sentit plenament identificat amb la filosofia d’aquest projecte: modularitat dels volums, màxima flexibilitat per facilitar futures reformes o ampliacions, aposta decidida per materials comuns sempre a l’abast, investigant totes les possibilitats que ofereixen i una marcada sinceritat estructural aportada per l’estructura metàl.lica.

    La senzillesa de les sol.lucions aportades no amaguen un projecte meticulosament pensat i repensat, definit i redefinit.
    La més sincera enhorabona, seguiré els vostres futurs projectes amb molt d’interès.

Leave a Reply

Tags

AftertheParty agenda Anuari Anuario architecture Archive Archivo Barcelona Books Close Closer coac contributions contributors Displaying Architecture doméstica Editorial essay events exhibitions exposiciones Guerrilla Interviews Guest House and Contradiction housing infrastructure Interviews issues news Noticias Observatory Parainfrastructures politics Política Prada-Poole preservació Preservat al Buit projects proyectos Publications Reaccions representación Reseñas review Sessions vivienda

Previous issues

Quaderns d'arquitectura i urbanisme is the journal of the Association of Architects of Catalonia